söndag, augusti 1

Extramaterial

Jösses så jag längtar efter vår nästa bokklubbsträff så vi äntligen äntligen får diskutera Bright Shiny Morning! Eftersom jag "valde" boken (vi turas om att ta med oss fem bokförslag och så enas vi om vilken vi ska läsa till nästa gång, så det är lite fel att säga att jag valde men den var med på min lista över böcker att välja mellan så, ja, ni fattar) är det mitt uppdrag att även att ta med lite bakgrundskoll på författaren och boken till diskussionen. Så jag har googlat lite mer än vanligt den här gången och bland annat hittat ett kapitel som inte finns med i alla upplagor. Jag kan inte minnas att jag läste det i min pocketversion, men det bör jag ha gjort eftersom jag minns det andra kapitlet som nämns i New York Post-artikeln. Oavsett så går det att läsa "Chat Show Host" här och det är ju ingen högoddsare att tro att det baseras på vad som hände på Oprah med Freys magiska debutbok Tusen små bitar.

2 kommentarer:

Haren sa...

Åh jag är jättenyfiken på vad ni tyckte om den boken. Har inte ens hört om den innan och trodde nästan att Frey inte skulle få ge ut några fler böcker pga den häktska stämmning som blev ang. Tusen små bitar.

Evelina sa...

Har du läst uppföljaren, My friend leonard? Bright Shiny är ju helt fristående från hans första två, men han har ju tydligen en ny bok på gång också. Den ser jag verkligen fram emot!