tisdag, juli 6

Medelhavshetta och äckelbläddrande.

Jorå, en annan har ju sommarlov nu alltså. Kommit till läsehimlen och porrsurfar bok.nu och bara Den, och DEN, och den! Vet inte om det är okej att vara på väg hem till en mamma med fulla bokhyllor och själv ha en resväska med tre-fyra-fem pocketböcker, men ja, så får det bli.

Efter två veckors jobb i medelhavsklimat har jag nu bland annat läst A million little pieces av James Frey, som var precis så bra som Anna tyckte. Dock måste jag säga att det är sällan som jag gör den där filmgrejen och sätter händerna framför ögonen NÄR JAG LÄSER EN BOK. Rotfyllningen som James gör utan bedövning, och sedan beskriver i sisådär fem sidor, ja, den måste jag erkänna att jag bläddrade förbi. Det finns en våldtäktsscen där också, som fick mig att må illa i strandhettan. Bläddrabläddra. Fyfan.

Nu är jag lite sugen på att läsa hans andra bok My friend Leonard också, innan jag tar itu med sommarens bokcirkus!-läsning, av samma författare.

2 kommentarer:

Evelina sa...

Vad roligt att du gillade den! Jag har My friend Leonard om du vill låna? Det är nog svårt att slå A million... men att få läsa uppföljaren på en sån bok är liksom bra bara i tanken ;)

Ann-Sofie på OOOF bok sa...

Vilken bild! Jag känner stort behov av medelhavsbad