måndag, juni 18

Hur läser du bloggar?

Fram till idag kan man nominera bokbloggar till Forma Books Blog Award. På Facebooksidan stod det häromveckan att det har kommit in över 200 nomineringar och antalet bokbloggar som nominerats skulle snart avslöjas. Jag har inte sett att det har avslöjats ännu men det har kanske ni? Hur som helst tänker jag att det måste finnas en hel massa bokbloggar om det är så många som har nominerat, säkert många många fler än vad jag känner till. Jo, jag inser ju att det inte behöver vara 200 bokbloggar, för många har med största sannolikhet fått flera nomineringar. Ändå är det väl ett hyfsat stort antal nomineringar? Särskilt med tanke på att det då var drygt tio dagar kvar till sista nomineringsdagen. Tankarna kring detta gör mig lite nyfiken på hur ni läser bokbloggar. Hur många läser ni? HUR läser ni? Vad har ni för relation till bokbloggarna?

3 kommentarer:

Hoffafloffa sa...

Jag läser tre fyra stycken bokbloggar åt gången men byter ut dem rätt ofta. Ibland blir jag nästan lite stressad av bokbloggar eftersom man plötsligt kan få väldigt många böcker på sin läslista...

Man sa...

Jag följer nog åtminstone 30 stycken rätt regelbundet varav 15 av dem dagligen. Eftersom jag ofta tittar igenom en hel bloggs arkiv när jag gillar det jag ser omedelbart så gör det lättare för mig att därefter kunna följa dem med ett nytt inlägg i taget. Annars lockas jag till bokbloggar.nus nya inläggsflöde och kikar in lite då och då varje dag för att se om det finns några intressanta inlägg. Och relationen skulle jag påstå är ganska så galen, men angenäm. Man spenderar hutlösa timmar åt att läsa om böcker man vill ha när man kanske mest av allt borde läsa den fysiska boken. Fast fint äre, det ska jag inte dölja.

Anonym sa...

Jag prenumererar på bokbloggsfeeds i Google reader. Just nu har jag 47 bloggar (mer eller mindre aktiva) i min bokbloggroll, och 32 i min "kolla upp!"-bokbloggroll. Det kan bli lite otympligt om jag varit internetfrånvarande ett par dagar, men det funkar. :)