måndag, juli 18

Hade skrivit första meningen om jag inte hade lämnat kvar boken i sommarstugan

Det är sällan jag lägger ifrån mig böcker redan efter tjugo sidor, men efter att jag blev irriterad på Keyes Oväntat besök på Star Street redan efter första meningen hade jag inte så mycket val. En slags ande som berättar i jag-form. Hemskt upplägg, uselt språk. Är det någon som läst den och kan säga om det blir bättre eller om jag ska göra mig av med den?

6 kommentarer:

Jojjo sa...

Jag skulle låna den av min syster i fredags men hon sa "jag tror inte du kommer gilla den, den är inte som hennes andra böcker" så jag lät den vara så länge. Hon hade iaf tagit sig igenom den, sa hon, men inte gillat den.

Maria Engelwinge sa...

Jag gjorde samma som du, la ifrån mig den. Det var bara för gräsligt. Jag gjorde samma sak med En förtjusande man. Och jag som älskade Keyes första fyra, fem böcker. Undrar vad som hänt med hennes författande?

Böckerx3/Metta sa...

Har inte läst själv, men har hört andra säga samma sak.

Evelina sa...

Tack för kommentarerna, bestämde mig för att låta den stå kvar i bokhyllan. Den är ju dessutom så lååång, känns som att det skulle bli en enda lång plåga.

Linda sa...

Den är något bättre än Keyes andra böcker, tycker jag - men jag har egentligen bara tyckt om "Vattenmelonen".

Alex sa...

Jag tvingade mig igenom den för jag hoppades att den någon gång skulle bli bättre, men det blev den inte och slutet var rent av löjligt.