tisdag, juni 7

Vem vill ha en bok?

Men oj vad kul att så många vill ha utlottning av bok! Vi gör såhär - kommentera det här inlägget senast imorgon kväll (onsdag) klockan 18. Därefter drar vi en vinnare som får boken The final testament of the holy bible av James Frey. Okidoki?

Ja, och ni som redan har kommenterat på inlägget nedan behöver inte göra det en gång till. Ni är redan med på listan.

8 kommentarer:

enligt O sa...

James Frey? Skojar ni? Klart jag vill få den, älskade de 2 böcker jag läst, men inte kommit mig för att läsa fler.

Tess sa...

Kan bara hålla med Enligt O - så nyfiken på mer av honom efter de två jag redan läst. Jag vill definitivt vinna den!

Mary sa...

Nu när jag äntlligen har sommarlov efter ett hektiskt år där jag kötta finansrätt, förvaltningsrätt och annat tråkigt så vore det kul att läsa litteratur som inte efterföljs av en massiv tenta.

Colombialiv sa...

Jag vill! Min motivering: jag bor i Tjottahejti och det är så himla svårt (alt. svindyrt) att få tag på böcker på engelska här (och svenska helt omöjligt) så det vore fantastiskt att utöka min lilla lilla samling. Dessutom kommer ju Bokcirkus-Sara hit och kan ta med den. Allt klaffar!

Feuerzeug sa...

Ooh, jag vill ha. Älskade hans första, som Oprah blev arg på. Motivering: Behöver fler böcker av författare som inte duger åt Oprah

Annalyza sa...

Jag har precis läst klart boken och det är en såndär som man aldrig, aldrig vill låna ut - för tänk om den om den inte kommer tillbaka.

Men jag har funderat på att köpa en till min gamla lågstadiefröken. Hon är runt 80 nu - och panikrädd för att dö.
För att hon växt upp i schartaunska bohslän med en superschartaunsk mamma.

Hon var kanske världens bästa lärare. Läxade upp de som var bra i klassen som var taskiga mot de som inte kunde läsa och räkna så bra.
"Alla har olika talanger i livet. Vem tror du ska laga din bil när du blir stor, om inte Morgan här. Det finns olika talanger här i världen och alla har lika stort värde."

Och hon, av alla människor, vågar inte dö för hon är rädd för Gud.

Så jag tycker alltså att min lågstadiefröken Kerstin ska ha boken med motiveringen:

Har man växt upp mitt i det schartaunska Bohuslän hjälper det inte alltid att ha levt ett bra liv. Man kan vara livrädd för att dö.
Då kan AFTOTHB vara ett utmärkt motgift.

Camilla sa...

Har ingen klok motivering som kommentarer ovan, annat än att jag inte läst denna författare än och blir förstås riktigt hungrig när jag läser vad alla skriver
Jag vill gärna vinna!

Freke sa...

Jag vill ocksä ha... Älskar James Frey!