tisdag, juni 7

Det blev lite fel

För att göra en lång historia kort: Adlibris klantade sig lite med min beställning av vår senaste bokcirkus!-bok. Slutade med att jag fick låna Linns exemplar för att vara säker på att hinna läsa klart i tid. Samma dag som jag läst klart boken damp två (!) exemplar ner från Adlibris. Det betyder att jag nu har tre av samma bok hemma. En ska såklart tillbaka till Linn eftersom det är hennes bok och en vill jag behålla själv, men den tredje? Ska vi köra en utlottning här på bloggen kanske? Är det någon som är intresserad?

15 kommentarer:

Fifi sa...

Åh, jag skulle hemskt gärna vilja ha den! Har läst One million little pieces och trodde att det var Freys enda bok, men fick tack vare Linn reda på att han har skrivit fler. Lycka!

Sara Domeij sa...

Jag är, jag är!

Frida sa...

Jag vill också ha *dreglar*

Jojjo sa...

Jag är galet intresserad av en utlottning! :D

Anneli sa...

Jag är alltid intresserad av bokutlottningar.

Johanna sa...

JAAAAG :)

Matilda sa...

Eftersom jag är grymt avis på att jag inte är med i er bokklubb tycker jag att jag väl åtminstone kunde få känna mig lite delaktig genom att få de tredje exemplaret... hehe.
Närå, men jag vill gärna vara med i utlottningen.

knödel sa...

Jag är superintresserad!

Mvh en pendlare som behöver ständig stimulans

Böcker, böcker, böcker sa...

Åh, den har jag tänkt läsa!

Kaaja sa...

Hej. Jag vill gärna läsa boken. Nu är jag klar med mitt exjobb och är äntligen redo för lite mer avancerad läsning än pocketböckerna på Coopen igen. //Redo att invigas i det riktiga läsandet

Benzo sa...

Hej!
Bara beskrivningen av tandläkar besöket i Tusen små bitar gör ju att man vill läsa den har är oxå.

...med näsan i en bok... sa...

Jag är med!
http://mednasanienbok.blogspot.com/2011/06/tips-till-lassugna.html

Johanna sa...

Alltså, jag skulle bli så HIMLA HIMLA glad om jag vann den! Jag har på massor av bloggar läst om Freys böcker de senaste veckorna, men ännu inte läst en enda av honom själv.

Hoppas hoppas hoppas hoppas.

Johanna sa...

PS. SJukt nöjd med att jag hittat den här bloggen, känns som den bjuder på ett och annat boktips inför hängmattesommaren. Härligt!

josefin sa...

Åh! Jag vill jättejättejättegärna!