söndag, mars 27

My precious

Precis läst klart Possible side effects som inte var riktigt lika bra som Bourroughs tidigare (om ni inte läst Running With Scissors, Dry eller Magical Thinking - LÄS!), men skulle fortfarande få en fyra om boken hade funnits på Bok.nu. Hans språk är bra-a-a och jag fnissar högt och tycker att Augusten är min kompis. Vill hänga med honom i New York. Extra sköj blev det när ett bokmärke från Strand Book Store trillade ut när jag öppnade boken. Blev skitglad, på riktigt. Tänker på Strand typ varje dag eller åtminstone varje gång jag blir sugen på att köpa böcker. Har även skakat alla andra böcker jag köpte i samma veva (som för övrigt är de på bilden här uppe till höger) men utan att hitta fler bokmärken. Jag har alltså bara ett men det ska jag minsann vårda ömt.

2 kommentarer:

evalinn sa...

Åh lyllos dig, och inte bara ett Strand-bokmärke utan ett jättefint därtill! Jag får bestämt ta fram min Strand-mugg till morgondagens frukost!

Linn sa...

Jag känner lite såhär Evelina: Kan vi köra nån form av kampanj tills ALLA läser alla hans böcker? Typ ett inlägg var om dagen om bara Augusten Burroughs.