tisdag, mars 27

James Frey gästar Skavlan på fredag

Det här inlägget har vi velat skriva och skrika ut sen förra torsdagen. Vi i bokcirkus! gillar ju nämligen James Frey. Eller ja, gillar och gillar, om man tittar på hur vi betygsatt hans böcker (nummer 3/4 på topplistan av böcker vi läst) och antalet inlägg som är taggade med James Frey så skulle man nog snarare kunna säga att han är i stort sett hela bokcirkus! favorit aka vi älskar honom. Generellt alltså, vissa gillar lite mer och andra lite mindre. Men jag tror alla blev ungefär lika chockade när herr James Frey himself kontaktade en av oss förra veckan. Han var nämligen i Stockholm för att spela in Skavlan. Och vi kunde få träffa honom. Det var galna utrop, chock, lycka och en kommentarstråd i bokcirkus! privata grupp på facebook som på ett par timmar fick +130 kommentarer. Tills vår dejt tyvärr blev inställd. Tyvärr. Tyvärr tyvärr tyvärr. Anledningen till besöket är att hans första böcker nypubliceras på svenska och att hans senaste bok för första gången kommer ut på svenska. Varför Bright Shiny Morning inte ges ut på svenska kan man ju däremot fråga sig. Nåja, förra torsdagen kommer vi för alltid att minnas som dagen då vi nästan fick träffa James Frey. Och gissa om vi kommer sitta klistrade vid Skavlan på fredag.

3 kommentarer:

Jojjo sa...

Alltså jag skulle troligen ha fått en hjärtattack och dött om James Frey ringde mig. Fantastiskt ju! Och en av er har i alla fall pratat i telefon med hohnom, bara det är ju stort! Och ja, jag kommer också att sitta som klistrad vid Skavlan... Tack för tipset!

Mathilda sa...

Hej, just nu har vi en tävling på Bokgläntan där man kan vinna "Nattens Cirkus" av Erin Morgenstern. Kika gärna in där och tävla:) http://bokglantan.wordpress.com/2012/03/25/tavling-2/

Anonym sa...

Jag tyckte han gav ett mycket sobert intryck och förstår nu varför amerikanarna klankar ned på honom, han vågar stå för vad han säger och gör. Ganska ovanligt.