tisdag, november 1

Att välja bokklubbsbok på annat sätt

I normala fall väljer vi böcker gemensamt när vi träffas i bokcirkus!. Den som ansvarar för bokvalet har med fem-sex alternativ, vi röstar och Linn låtsas bli sur när den bok hon hejar på inte vinner. Den här gången var det min tur och jag var så exalterad att jag hade valt böcker redan för tre månader sedan. Dock valde jag att göra det lite annorlunda den här gången.

Jag valde ut sex böcker, slog in dem i presentpapper och lottade vem som skulle få välja först. Sen fick alla välja vars ett paket och tada! alla ska läsa olika böcker den här gången. Detta innebär att ni någon gång i december kommer att få sex olika recensioner här i bloggen. Linn blev så exalterad den här gången att hon redan läst ut sin bok (tror jag?).

Det fanns en önskan hos de andra att få blogga om sina reaktioner på sina böcker, så det lämnar jag till dem. Själv fick jag boken som blev över, eftersom jag visste vilka böcker som fanns med. Jag fick The Virgin Suicides av Jeffrey Eugenides. Efter att det tog över ett halvår för mig att läsa ur hans Middlesex blir jag lite rädd för denna bok. Det kan gå åt helvete, eftersom jag gravidsomnar så fort jag ska läsa. Den är dock köpt på Strand i New York C, jag tänker att bara det faktum att den har kvar prislappen därifrån ska göra att jag faktiskt orkar mig genom. Snabbt. Ganska snabbt. I tid.

2 kommentarer:

Colombialiv sa...

Hurra vilket bra sätt! Och hurra vad snygga presentpapper!

Jenny sa...

Jag vet!!! Det blev mkt, mkt lyckat!