lördag, april 16

Egentligen vill jag hellre stödja lilla bok.nu och inte Bonniers gigant boktipset...

Klockan är halv sex och jag har egentligen en triljon saker att göra. Istället sätter jag mig med datorn i soffan, registrerar mig på boktipset.se och börjar lägga in alla böcker jag någonsin läst. Kanske för att jag är trött på sega bok.nu?

5 kommentarer:

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag började med boktipset direkt när det kom och höll på ett tag men nu har jag sinte varit inne på minst år och dag. Tröttnade, det gav inget.

Cia sa...

Don't do it! Jag har parallellkört och tycker inte om boktipset alls...

Evelina sa...

Är också himla sugen på att byta, tröttnar på att inget händer på bok.nu. Jenny - vad tycker du hittills?

Jenny sa...

Jag har lite blandade känslor. Det går klart mycket snabbare än bok.nu, de har fler böcker i olika versioner, men jag tycker att den är lite svår att få en helhetsblick över, man ser liksom inte sina böcker lika tydligt.

Dock kan man maila varandra och följa "kändisar". Jag följer "kändisar". Det är sköj.

Ariel sa...

Jag har varit medlem på både Bok.nu och Boktipset.se ungefär lika länge (sen nov 2009. Jag gillar upplägget och känslan hos Bok.nu bättre än vad jag gillar boktipset.se, men det känns som att det inte händer något på sidan. Dessutom är det många böcker som saknas i databasen, eller som saknar bilder. Det är dålig respons från ägarna och jag har en känsla av att det inte arbetas aktivt med sidan längre. Synd, för jag gillar den.