måndag, februari 14

Ny medlem!

Hurra hurra på alla hjärtans dag för idag har vi fått en ny medlem i bokcirkus! Himla passande att hon kommit med just på hjärtedagen eftersom vi tycker mycket om henne. Hon heter Linn och tycker mycket om böcker. Nu får ni se till att hälsa henne välkommen, okej?!

7 kommentarer:

Frida sa...

Oj, vad spännande!

Välkommen och hoppas du kommer trivas :)

Stjärtmes sa...

Åhå! Välkommen Linn!

Linn sa...

Åh! Tack så mycket! Jag hoppas att ni kommer trivas med mig också!

Bohusläningens Bokblogg sa...

Fast jag blir bara avundsjuk, för jag ville vara med och Evelina sa tt bokklubben var full och inga nya medlemmar släpptes in. Pyttsan!

//Annaluna

Evelina sa...

Trist att du känner så. I alla tidigare diskussioner har vi sagt att vi bara ska vara fem, men ju mer jag lärde känna Linn desto konstigare blev det att hon INTE var med i Bokcirkus! Så jag frågade de andra om vi inte kunde bli sex personer trots allt och det blev ett rungande Ja! till svar. Och Bokcirkus! är faktiskt ingen allmän klubb med kölapp och kösystem, utan vi har friheten att välja vem vi vill och även att ändra oss gällande hur många vi vill vara. Hoppas att du kan glädjas åt din egen bokcirkel, er fina blogg och hälsa Linn välkommen istället!

Bohusläningens Bokblogg sa...

Jaha, jag som trodde att ni inte hade frihet eller rättighet att ändra er... ;) Det var ju knappast det jag menade, att jag blev avundsjuk är snarare en komplimang eftersom er bokcirkel är så eftertraktad. SJÄLVKLART gläds jag åt min egen bokcirkel och blogg för Bohusläningen - den hade jag ju inte haft om jag inte hade fått ett nej, så egentligen är jag glad över hur det blev, jag har alltid velat komma in i tidningsvärlden! :)

Linn sa...

Tänk vad olika man kan läsa en text ändå. Det är väl därför bokbloggar är så himla intressanta; att ord kan tolkas helt olika. Tänker såhär: ju fler som skriver om böcker desto bättre.