fredag, februari 25

Fredagsfråga!

Har ni shoppat på bokrean? Och i så fall vad? Jag har inte läst bloggar på mer eller mindre hela veckan och har ingen koll på om detta redan bloggats sönder, men däremot hann jag förbi Pocket Shop och köpte vår nästa Bokcirkus!-bok och en Jo Nesbø med 25% rabatt. Dock läser jag i stort sett ingenting just nu, men jag hoppas det bättrar sig nästa vecka då jag har ett antal flygtimmar att döda. Problemet är väl bara att jag sen kommer shoppa loss på Heathrow på vägen hem igen.

6 kommentarer:

Hanneles bok-paradis sa...

ett par billiga romaner, och två böcker till barnbarnet

LINA - BIBLIOFILERNA sa...

Jag hittade Ann Radcliffes "Udolphos mysterier" på Adlibris rea. Både vol 1 och 2, vilka jag nappade åt mig direkt, för har kikat på dem länge =)

Frida sa...

Jag skrev ett kort litet inlägg om att jag verkar vara den enda som inte shoppat loss på bokrean här:

http://pahittadenojen.blogspot.com/2011/02/ovardig-bokbloggare.html

Bohusläningens Bokblogg sa...

Faktiskt inte, pockets på lycknis är alltid billigare än reaböcker på annat håll, men jag brukar inte gå på någon typ av rea. Blir stressad.

Trevlig läsning med Just Kids, jag älskade den.

//Anna

Bokgläntan sa...

TÄVLING: Vinn Feber (uppföljaren till Frost) på Bokgläntan: http://bokglantan.wordpress.com/2011/02/26/tavling-vinn-den-nya-boken-feber/

Länka gärna till den så att fler får chansen att tävla:)

Bokslukaren sa...

Om jag har shoppar på bokrean? Klart jag har:) Det är ju som en extra julafton för mig! Först och främst i affärerna, men i år har jag till och med beställt från Adlibris rea. Ska bli spännande när paketet kommer:)