söndag, november 7

Hjälp oss!

Hörni, gott folk. Vi behöver er hjälp. Vi ska snart ha bokklubbsmöte igen och diskutera senaste bokklubbsboken. Vi har märkt att det kan vara svårt att hitta bra ställen att ha möte på. Vi börjar visst bli gamla tanter och tycker att det är så hög ljudnivå på alla ställen. Man måste ju skrika för att alla ska höra. Och vi kan ju inte ha bokklubbsmöte där alla sitter och hör fel och säger "VAD SA DU?" hela tiden. Nä. Så ge oss tips nu! Tre kriterier: ett ställe... 1. där vi kan tala i normal samtalston 2. där vi kan dricka vin (vi har uppgraderat till aw-möte 3. som ligger i Stockholm. Sådär ja. Nu väntar vi på bra tips. Tack på förhand.

4 kommentarer:

Colombialiv sa...

Vill ni inte träffas hemma hos varandra då? Så kan ni även kolla in varandras bokhyllor. Två flugor i en smäll, osv.

Anna sa...

Aha du tänker så.

Johanna L sa...

Det här stället är oftast bra och tyst (har bara haft otur en gång där i bokcirkelsammanhang): Bel Mondo på Drottninggat 71. Vet faktiskt inte om de har rättigheter men det känns möjligt. De har öppet till 22 på kvällarna, café med både fika och sallad/varma pastarätter.

Åsa sa...

Varför inte Kulturhusets senaste tillskott i bottenplan? Tillgång till både soffor och vin och dessutom i direkt anslutning till biblioteket... Undvik lunchtid då det också är ett populärt babyhäng.