lördag, september 11

Resultat av bokshoppandet


Först: Tusen tack för alla tips jag fick innan min resa! Vilken respons! Tack!

Listan blev tillslut väldigt lång så jag gjorde någon slags turordning och sen väl på plats slutade det med att jag hade femton minuter på Strand Bookstore och de första tio minuterna irrade jag mest runt eftersom det var så stort och jag fattade inte upplägget och så blev det stress och så vidare. Men så hittade jag en bok, Stephen Chobskys The perks of being a wallflower och tänkte att Okejdå, en bok får väl duga. Så jag gick mot kassorna och på vägen dit hittade jag de andra fyra som var högst upp på min inköpslista. Lycka!
Så totalt sett blev det:

8 kommentarer:

It's all about Books sa...

älskar, älskar, älskar att shoppa böcker utomlands, speciellt i USA. Jag är så avis på att de har Borders och inte vi...

Linn sa...

Sjuhuhukt bra böcker. Jag har tre av dom i min bokhylla och jag älskar dom. Augusten Burroughs ligger på min nästa inköpslista.

Linn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linn sa...

Appropå det, ska man läsa hans böcker i nån speciell ordning tycker du?

Evelina sa...

Ja jag försöker läsa dem i den ordning han skrivit dem, iaf de som handlar om hans liv. Känns mer logiskt att läsa barndom - alkohlism - om hans pappa etc i kronologisk ordning.

Linn sa...

Eh, flåt om jag är lat nu, men vilken ordning är det? Jag har ju läst Magical thinking, men har tänkt köpa på mig resten nu och vet inte vilken ände jag ska börja i.

Evelina sa...

Running with scissors
Dry
Possible Side Effects
A Wolf at the table

Malin sa...

Är avundsjuk även jag, vill också koma iväg utomlands och shoppa böcker och inspireras :) Burroughs har jag inte läst än men dina skriver om hans böcker påminner mig att jag nog ska köpa på mig någon bok.. :) David Sedaris skriver väldigt roligt, mitt tips är hans bok Santaland Diaries där han beskriver sitt jobb som en av jultomtens alver.

(Tips: det finns ju numera en bokhandel med enbart engelska böcker i Gamla stan (och Uppsala), The English Bookshop. )