tisdag, maj 29

Veckans boktips eller Äntligen!

Ibland läser jag böcker för att jag behöver komma bort från verkligheten och leva i nån annans huvud än mitt eget för en liten stund. Ibland läser jag för att jag vill skratta, ibland för att få ut tårar som bränner i halsen och bakom ögonlocken. Oftast tycker jag om det jag läser. Men så ibland så kommer det en bok som liksom är så speciell så den är helt omöjligt att lägga ifrån sig. En som får mig att skratta och gråta och som är så verklig så den bara sätter sig på näthinnan och innanför ögonbrynen och runt hjärtat och mellan revbenen. En bok som the other hand av Chris Cleave.

Om ni inte går direkt till bokhandeln och köper den här boken så kanske jag måste kasta dålig karma efter er forever and ever. Oh, och om ni nånsin avslöjar handlingen för nån som inte har läst den så kommer ni drabbas av bokgudens vrede. Okej, go shop little bookies.

4 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Jag håller med. Jag älskar den boken så jävla mycket, hör till mina favoriter.

Cia sa...

Har nu gjort som du säger och lagt på att-köpa-listan! Har varit sugen tidigare, men gjorde precis en beställning igår så det får vänta lite till.

Linn sa...

Duktiga tjejen: Vad kul att jag inte är ensam!

Cia: Jag hoppas att du kommer tycka om den. I annat fall får du väl skälla på mig nästa gång vi ses.

Anonym sa...

Den står på min lista sen tidigare, men OJ så sugen jag blir på att klicka hem den bums!! Men nej, jag ska vara duktig och spara den till sommarläsningen. Jag ska. Fast....