måndag, september 5

Veckans boktips v. 36

Eh hej på er? Jag råkade visst försvinna lite bortom bokvärlden några veckor. Ibland är det så med läsning, man har liksom inte tid för livet tar över. Eller så har man läst en dålig bok och totalt tappat sugen. Eller så får man lite prestationsångest. Eller så. Men nu är vi tillbaka och nu ska det bli ordning på torpet igen.

Jag antar att några av er, liksom jag, känner av lite av den där höststressen. Ni vet när man ska börja träna och laga femtioelva grytor och prestera på jobbet och hälsa på mormor och borsta kaklet med tandborste eftersom man är så jävla utvilad efter sommaren. Ahmen eller hur? Då är det ganska skönt att plocka fram en bok som skriker relax and enjoy the ride! Typ som Jenny Jägerfelds Här ligger jag och blöder.

Jag antar att boken kanske främst vänder sig till ungdomar eftersom huvudpersonen är nästan sjutton, men det tycker jag att vi skiter fullständigt i. Det här är en bok att läsa om man vill skratt och gråta och känna. Den är äkta utan att bli sådär överdriven som tonårsböcker annars tenderar att bli. Och språket, låt mig säga såhär: om jag kunde skriva som Jenny skulle jag aldrig önska mig nåt mer i hela mitt liv.

Klick och köp, folket!

4 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Gillade oxå den boken mycket! Bra mycket mer ä hennes debut Hål i huvudet.

Sara sa...

Åh, jag håller med! Så fantastiskt fin. Jag gillade faktiskt hål i huvudet också.

Jessica (ord och inga visor) sa...

Oh, detta påminde mig om att jag måste börja med veckans boktips igen! Jag var väldigt flitig med det förr men har tydligen halkat ur det. Tack för påminnelse (och boken ligger i den stora att-läsa-högen)..

Linn sa...

Duktiga tjejen: Den har inte jag läst, men den ligger på beställningslistan. Återkommer med jämförelse.

Sara: Okej, nu ska jag definitivt läsa hål i huvudet.

Jessica: Inga problem! Boktipsande är alltid roligt tycker jag.