söndag, augusti 8

Bokpynt

I kommentarerna till det här inlägget lovade jag att visa mina bokpynt. Förutom det uppenbara, bokhyllorna, som är fina i sig men också går att piffa till på olika sätt är det här mina favoriter:

När jag kom hem efter jobbet på min födelsedag förra året hade min sambo inte bara beställt boxen med penguins covers-vykort, utan också ramat in dem en och en och med vattenpass satt upp dem över en hel vägg. En av de finaste presenterna någonsin. Dock fattar inte folk vad det är och få förstår min förtjusning...

Jag äger också tre muggar med penguinsomslag. Två hemma och en på jobbet. De övriga titlarna är Nineteen Eighty-Four och Pride and Prejudice.

Det här är min finaste. Min favoritbok i stor inramning på väggen. Det var väldigt längesen jag läste den nu, men varje gång jag ser den blir jag inspirerad, så snart så!


En klocka i bokhyllan! Så himla fint. En kompis stod förtvivlat och letade i hyllan efter klockan jag påstod stod där, men det tog henne ett bra tag innan hon upptäckte den.

Den här är ju egentligen inte snyggt, men ett givet tillbehör för bokälskare!

Ytterligare en perfekt present. Bör kanske betraktas som bruksföremål, men jag tycker det är så fint att jag inte riktigt vågar använda...

P.S. Det här inlägg nummer 100. D.S.

6 kommentarer:

Evelina sa...

Åh! Gillar speciellt tavlan med Hundra år av ensamhet...

♥ Hannele sa...

kul

En bok om dagen sa...

Jag gillar din sambos present! Det var väl genomtänkt! ;-)

Bokbabbel sa...

Men åh vad trevligt många boknördiga prylar du har :) Och vilken magnifik present av din sambo!

violen sa...

wow! vilken sambo! håll hårt i honom.........

Allt det andra du visar: vill ha!

Linn sa...

Åh! Jag vill ha allt! Gud va fint.